Logo ontwerpen door Creatieve doorzetters

Communicatie en reclame schreeuwt om eigen identiteit

Ontwerp van je logo, beeldmerk en huisstijl

Nieuw ontwerp van je logo, beeldmerk en huisstijl

De wereld verandert en dat vraagt constant om aanpassingen. Dat betekent een constante stroom van nieuwe bedrijven en merken. Meer dan ooit is een eigen identiteit van levensbelang. Het ontwerpen van een logo, beeldmerk en huisstijl beperkt zich al lang niet meer tot een briefpapier, envelop en visitekaartjes.


Juist de doorvertaling naar stijl en beleving online voor je merk op je website en social media zijn van groot belang. Hier is het noodzaak om constant te boeien en te blijven prikkelen. De samenhang van logo, typografie, kleurgebruik en beeldelementen brengen wij samen in een stylesheet. Zo toetsen we eerst of alles in lijn ligt met de kernwaarden, activiteiten en doelgroepen van je bedrijf alvorens dit door te vertalen naar een offline en online huisstijlhandboek.


Restylen van je logo, beeldmerk en huisstijl

Een logo en beeldmerk zijn trendgevoelig. Wij kunnen je helpen bij de restyling. Een logo blijft na de restyling altijd nog herkenbaar. Ook hiervoor geldt dat we een gedegen onderzoek uitvoeren en controleren of alles in lijn ligt met je huidige activiteiten en doelgroepen. Wellicht wil je juist nieuwe doelgroepen aanspreken en herpositioneren.


Herpositioneren is aanpassen

Vaak ontstaan aanpassingen van een huisstijl uit beleidsaanpassingen door het management. Een koerswijziging die noodzakelijk is voor nieuwe ambities en marktontwikkelingen. BuroDoorgaan kan hierbij ondersteunen op gebied van associaties met een merk. Naast de inhoudelijke content speelt beleving van de gehele "look and feel" van een merk een grote rol. Soms spelen deze kleine randvoorwaarden een hele grote rol bij het aanpassen.


Hulp nodig bij een nieuw logo of restyling?

Bel ons op 010 3402902 of stuur even een bericht via ons contactformulier.


Reclamebureau BuroDoorgaan is gevestigd in het hart van Rotterdam.arrow_drop_up arrow_drop_down