De Aftermovie, terugkijken op een fantastisch event

Beleving, testimonials en bakken vol positiviteit

De meest populaire videocontent voor Social Media

Onmisbaar marketingevent instrument

De aanwezigen van je event krijgen een mooie herinnering te zien via videomarketing. En kijkers die niet aanwezig waren op je event, opening, festival, presentatie of netwerkdag bezorgen we een gevoel van 'was ik daar toch maar bij'. Daarom is een professionele aftermovie onmisbaar op de checklist van je event organisatie. Het geeft een bak positiviteit aan je merk en waardevolle content voor je social mediakanalen. Voor het volgende event is het tevens mooie bewijslast om nog meer bezoekers binnen te halen.


Gebruik de positiviteit van je bezoekers

Naast sterke beelden van de highlights is een aftermovie een uitstekend middel om je bezoekers aan het woord te laten. Interviews en quotes van je medewerkers, relaties en andere genodigden leveren vaak unieke content op die heel waardevol is voor je merk.


Afstemmen tot in elk detail om je juiste doelgroep te bereiken

Als professioneel filmproductiebedrijf kunnen we opschalen van kleine naar hele grote producties. Van één camerapunt tot zoveel als je wilt. Van één aftermovie tot meerdere uitvoeringen afgestemd op diverse mediakanalen en unieke doelgroepen die je wilt bereiken. In het voortraject bespreken we alle details van onze opname- en montagepakketten zoals animaties, krachtige muziek, drone beelden, licht- en geluidseffecten en snelheid van oplevering.


Voor meer informatie vul even ons contactformulier in en wij nemen graag contact met u op.


Burodoorgaan is een full-service reclamebureau in het hart van Rotterdam.arrow_drop_up arrow_drop_down